Læsøpakken - Bo 2 nætter på Best Western Hotel Herman Bang med en dagstur til Læsø.

  • 2 x Overnatning i standard dobbeltværelse.
  • 2 x Stor morgenbuffet.
  • 2 retters sæsonmenu i vores Restaurant på ankomstdagen.
  • Fri kaffe under opholdet.
  • Personbillet/dagstur t/r med Læsøfærgen.
  • Ved ankomst får du udleveret vores egen turforslag med gode oplevelser på Læsø i egen bil eller på cykel.

Pris pr. person kr. 990,- i dobbelt værelse
Tillæg for enkeltværelse kr. 495,-
Tillæg på Helligdage og i højsæsonen, kr. 195,- pr. person pr. nat.
Opgradering til Business værelse pr. person pr. nat kr. 195,-

 

Læsø

Læsø en perle i Kattegat som er den yngste ø i Danmark og højst 3.000 år gammel. Skovene er alle under 90 år. Læsø er Danmarks mindste Kommune og har ca. 2.000 indbyggere. Øen har landets laveste befolknings-tæthed, med sin 5% bebyggelse og 95% natur.

Der kommer årligt 150.000 turister til Læsø, som er et af de steder i Danmark med mindst nedbør.

En af de største turistattraktioner er Saltsyderiet på Hornfiskrønvej. Saltsyderiet, der startede for mere 20 år siden. I syderiets hyggelige butik er der mulighed for, at købe den berømte Læsø salt, Læsø salt med krydderier, hudplejeprodukter af salt, restlage og meget mere.

Populære steder er også Læsø Kur, Læsø Bryghus, ridning på Krogbækgaard, Museumsgården, Læsø Uldstue og i særdeleshed Læsø Garnspinderi med sine flotte Læsø trøjer.

Større begivenheder på Læsø, så som Havnefest, Kajfest, Havets dag og Jomfruhummmer-festival trækker hvert år masser af turister til. Se opdateringer på www.visitlaeso.dk

Læsø Turistbureau tlf. 98 49 92 42 / info@slet-dette.visitlaesoe.dk. Her kan I bestille de populære guidede ture hvis i har fravalgt, at have bil eller cykel med. Her kan I også få oplysninger om åbningstider m.m .

Læsø Færgeselskab K/S tlf. 98 49 90 22. Ved bestilling af færgebillet til bil, husk at oplyse, at i medbringer en voucher fra hotellet som gælder til personbilletten t/r.