Gå til hoved-indhold
Vores værelser
Herman BangHotel

STANDARD VÆRELSER

Vores standard værelser findes som Standard Enkelt med en enkeltseng på 120 cm., Standard Twin med to enkeltsenge på 2 x 90 cm., Standard Queen med en dobbeltseng på 140 cm. og Standard Dobbelt med en dobbeltseng på 160 cm. Alle værelserne har garderobeskab, skrivebord, telefon, og Tv samt eget badeværelse med bruseniche spejl, eludtag, stang og kroge til håndklæde og tøj samt hårtørrer.

Se vores Standard værelser her

DELUXE

Dejlig stort lyst deluxe dobbeltværelse. Værelset er indrettet med en 180 cm bred dobbeltseng. Der er ikke mulighed for ekstra opredning. På alle værelser er der skrivebord. Badeværelse med bruser.

Familieværelse

Dejlig stort og lyst familie værelse. Værelset er indrettet med en 180 cm bred dobbeltseng samt en sovesofa, hvor der er mulighed for opredning til 1 eller 2 personer. På alle værelser er der skrivebord. Badeværelse med bruser.

Superior

Nyt og stort deluxe familie værelse. Indrettet med 180 cm Jensen dobbeltseng, skrivebord med stol, sofa med sofabord, stort tv samt chromecast. På værelset findes også elkedel samt kaffe og te. Gratis internet. Badeværelse med bruser. Alle superior værelser ligger på 1. sal, der er ingen elevator.

Premium

Ny, stor og lys junior suite, indrettet med 180 cm Jensen dobbeltseng, Skrivebord med stol, afsnit med sofa og sofabord, stort tv samt chromecast. I junior suiten findes elkedel samt kaffe og te. Gratis internet. Badeværelse med bruser. Alle Premium værelser ligger på 1. sal, der er ingen elevator.

JUNIORSUITER

I vores Juniorsuiter er der skruet op for standarden. Suiterne byder på ekstra plads, og luksuriøse faciliteter, for at sikre en mere behagelig oplevelse under dit ophold.

Se vores Juniorsuiter her 

SUITER

I vores Suiter er der skruet op for standarden. Suiterne byder på ekstra plads, og luksuriøse faciliteter, for at sikre en mere behagelig oplevelse under dit ophold.

Se vores Suiter her